QUIMICA

UNA IMMERSIO RAPIDA

Autor: Mans, Claudi

Sección: CIENCIAS - Química

QUIMICA

QUIMICA

19,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/02/2026
Colección:
UNA IMMERSIO RAPIDA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Aquest llibre pretén que el lector agafi la triple perspectiva de la química com a ciència, com a tecnologia i com a professió. A partir de l'evolució dels conceptes d'àtom, molècula i element, es pot entendre per què les substàncies tenen les propietats que tenen, i com interaccionen amb altres substàncies, i amb l'energia elèctrica o calorífica. S'explica així per …

Aquest llibre pretén que el lector agafi la triple perspectiva de la química com a ciència, com a tecnologia i com a professió. A partir de l'evolució dels conceptes d'àtom, molècula i element, es pot entendre per què les substàncies tenen les propietats que tenen, i com interaccionen amb altres substàncies, i amb l'energia elèctrica o calorífica. S'explica així per què tenen lloc o no les reaccions químiques, en quina extensió i a quina velocitat. La tecnologia permet treure profit de la química per fabricar productes útils, veiem com són les indústries químiques, on i per què són a les ubicacions actuals, i cap on es preveu el seu futur, incloent-hi la sostenibilitat i l'economia circular. Veiem també qui són els professionals d'aquest sector químics i enginyers químics i com gestionen els seus coneixements. Com que no és un llibre de text, no hi apareixen càlculs ni demostracions. Però partim de la realitat viscuda pel lector inclòs el llenguatge quotidià per tal de comprendre els conceptes bàsics del món químic, i entre ells, el pH o el mol...
Leer más

Más libros de Mans, Claudi

Más información del libro

QUIMICA

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
979-13-87633-16-5
EAN:
9791387633165
Nº páginas:
220
Colección:
UNA IMMERSIO RAPIDA
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
20 mm
Ancho:
13 mm
Sección:
CIENCIAS
Sub-Sección:
Química
Claudi Mans Teixidó és catedràtic emèrit dEnginyeria Química de la Universitat de Barcelona. Va ser degà de la Facultat de Química i president de la Divisió de Ciències. Té llibres de divulgació com La truita cremada, Els secrets de les etiquetes, La vaca esfèrica, Sferificaciones y macarrones, La química de cada dia i 100 preguntes de química quotidiana, articles científics i de divulgació, i un gran nombre de conferències de divulgació de la ciència i la ciència a la cuina. Va ser col·laborador del CosmoCaixa i de la unitat elBulliLab. Premi Nacional de Química de lANQUE 2011 i distinció de la Universitat de Barcelona 2014 a la millor tasca de divulgació científica.

Otros libros en CIENCIAS

También te pueden interesar